Več o tem
V redu

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

»

«

Petek, 06. februar 2015

Po kratki prekinitvi del zaradi neugodnega vremena dela spet intenzivno potekajo

Po kratki prekinitvi del zaradi neugodnega vremena dela spet intenzivno potekajo

Čeprav se vremenske napovedi glede količine zapadlega snega niso uresničile, pa so neugodne vremenske razmere kljub temu začasno zaustavile tudi dela v okviru zagotavljanja poplavne varnosti v Celju in Lučah. A že po dveh dneh so stroji ponovno zahrumeli, dela pa se nadaljujejo po načrtih.

Na Hudinji –odsek 1 se tako v začetku februarja nadaljujejo dela za čiščenje naplavin na obeh bregovih, na odseku 2 pa na desnem bregu poteka izvedba protipoplavnega zidu. Delovno je tudi na odseku 4, kjer je protipoplavni zid št. 5 v dolžini 60m že skoraj zaključen, izdelava protipoplavnega zidu št.  2 se bliža polovici, že več kot polovico dela pa je opravljenega pri izvedbi protipoplavnega nasipa v P239.

Nadaljujejo se tudi dela na Voglajni, kjer se na posameznih odsekih izvaja čiščenje naplavin, potekajo pa tudi izkopi za temelje zidu na levem bregu od P57 do P58 ter zakoličba nasipa na levem bregu od P38 do P