Več o tem
V redu

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

»

«

Ponedeljek, 25. marec 2013

Vabilo na javno predstavitev protipoplavnih ukrepov za Celje

Vabilo na javno predstavitev protipoplavnih ukrepov za Celje

Ministrstvo za kmetijstvo in okolje in Mestna občina Celje vabita na javno predstavitev protipoplavnih ukrepov za območje Celja, in sicer v četrtek, 28. marca, ob 18. uri v Narodnem domu v Celju. Vljudno vabljeni!

Ker gre pri urejanju poplavne varnosti na porečju Savinje za projekt, ki je za mesto Celje in za njegove prebivalce velikega pomena, želita investitor projekta, to je Ministrstvo za kmetijstvo in okolje, ter Mestna občina Celje protipoplavne ukrepe, ki se bodo v okviru projekta izvajali na tem območju, predstaviti tudi občanom. Zato vse, ki jih problematica zanima, v četrtek, 28. marca, ob 18. uri v Narodnem domu v Celju vabita na javno predstavitev, na kateri bodo o protipoplavnih ukrepih, njihovem pomenu, pričakovanih rezultatih ter spremembah, ki jih bodo v prostor prinesli, spregovorili predstavniki ministrstva, občine in izvajalcev, obiskovalcem pa bodo na voljo tudi za odgovore na morebitna vprašanja. Gre za prvo v seriji predstavitev, ki jih investitor načrtuje v času izvajanja projekta, poleg Celja pa bodo predstavitve potekale tudi v Lučah in Laškem. Več o javni predstavitvi v Celju si lahko ogledate tukaj.