Več o tem
V redu

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

»

«

Nedelja, 24. marec 2013

Gospodinjstva v Celju, Vojniku, Laškem in Lučah bodo v teh dneh prejela informativno brošuro projekta

Ker so na Ministrstvu za kmetijstvo in okolje prepričan, da je seznanjenost javnosti s projektom zelo pomembna, in ker gre tudi za kohezijski projekt, so ob pričetku glavnine gradbenih del poleg spletne strani pripravili tudi posebno informativno zloženko.

Ker so na Ministrstvu za kmetijstvo in okolje, ki je investitor projekta Zagotovitev poplavne varnosti n na porečju Savinje – lokalni ukrepi, prepričan, da je seznanjenost javnosti s projektom zelo pomembna, in ker gre tudi za kohezijski projekt, so ob pričetku glavnine gradbenih del poleg spletne strani pripravili tudi posebno informativno zloženko, ki jo bodo v zadnjem tednu marca prejela vsa gospodinjstva na območju izvajanja ukrepov – torej v Celju, Laškem, Lučah in Vojniku. Informativna zloženka, v kateri so predstavljeni ključni vidiki projekta, je bila izdelana v nakladi 29.000 izvodov, ogledate pa si jo lahko tudi na tej povezavi.